Skip to main content
 

Affiniteit met kinderen, het gezin en ouderen.

 

Affiniteit met kinderen, het gezin en ouderen.

 

Affiniteit met kinderen, het gezin en ouderen.

 

Affiniteit met kinderen, het gezin en ouderen.

 

Affiniteit met kinderen, het gezin en ouderen.

Betalingen

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Samenwerking met Infomedics

Contactgegevens Infomedics:
openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur
telefonisch: 036- 2031900 (lokaal tarief)
vragen m.b.t. facturen: infomedics.nl/contact
postadres:
Postbus 60108
1320 AC Almere

Uw gegevens zijn veilig

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Wat staat er op uw zorgrekening?

Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld. Wilt u weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijk dan eens op www.allesoverhetgebit.nl.

Uw rekening op papier of online?

Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl.

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 036- 2031900 (lokaal tarief). Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

 

Tarieven en codes

Uw tandartsrekening is opgebouwd uit verschillende verrichtingen die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke verrichting omschreven met een code. Aan elke code is een wettelijk vastgestelde maximum tarief gekoppeld.

Mocht u vragen hebben over uw tandartsrekening, neemt u dan gerust contact op met de praktijk. Dit kan maandag en donderdag tussen 08.00 uur en 12.00 uur via het telefoonnummer 050-5770685, of per email via info@mondzorgheijs-christenhusz.nl